Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Information Management

WO Information Management

Binnen de studie Information Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Information Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Information Management-gerelateerde opleidingen.

Master Information Management

De universitaire masterstudie Information management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de ondersteuning van bedrijfsstrategieën door informatie- en communicatietechnologie (ICT). Economie en ICT spelen tijdens de studie een centrale rol.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 43
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 43.000

Master Information Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Information Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Information Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud