Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Information and Network Economics

WO Information and Network Economics

Binnen de studie Information and Network Economics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Information and Network Economics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Information and Network Economics-gerelateerde opleidingen.

Master Information and Network Economics

De universitaire masterstudie Infonomics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de combinatie van informatie- en communicatietechnologie (ICT) en economie. Het accent ligt op de ontwikkelingen in de ICT en de gevolgen daarvan voor de internationale economie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 13
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 13.000

Master Information and Network Economics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Information and Network Economics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Information and Network Economics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud