Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Infection and Immunity (research)

WO Infection and Immunity (research)

Binnen de studie Infection and Immunity (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Infection and Immunity (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Infection and Immunity (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Infection and Immunity (research)

De universitaire masterstudie Infection and Immunity (research) combineert een intensieve training in fundamentele and geavanceerde immunologie, virologieën microbiologie met een uitgebreide training in klinische en bevolking gebaseerd onderzoek. Recente ontwikkelingen in de (bio)medische technologieën bieden nieuwe tools om een grondige kennis van de fundamentele mechanismen van infectie- en immuunziekten te krijgen. De master biedt je daarnaast een scala van onderwerpen in de klinische farmacologie, de epidemiologie van infectieziekten, diermodellen en bio-veiligheid.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 17
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 17.000
Studenten aantal: 53

Master Infection and Immunity (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Infection and Immunity (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Infection and Immunity (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud