Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Industrial Ecology (joint degree)

WO Industrial Ecology (joint degree)

Binnen de studie Industrial Ecology (joint degree) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Industrial Ecology (joint degree) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Industrial Ecology (joint degree)-gerelateerde opleidingen.

Master Industrial Ecology (joint degree)

De universitaire masterstudie Industrial Ecology is een wetenschappelijke discipline die een systematische aanpak naar menselijke problemen voorstaat, waarbij technische, milieu- en sociale aspecten worden geïntegreerd. Je leert duurzaamheidsdilemma's analyseren, innovatie technologische oplossingen ontwikkelen en instrumenten en strategieën voor management en beleid in industrial ecology uit te werken. Gesteld kan worden dat deze aanpak de manier is om tot duurzame ontwikkeling te komen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 90
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 90.000
Studenten aantal: 328

Master Industrial Ecology (joint degree) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Industrial Ecology (joint degree) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Industrial Ecology (joint degree)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Leiden

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud