Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Human Movement Sciences: Sport, Exercise and Health

WO Human Movement Sciences: Sport, Exercise and Health

Binnen de studie Human Movement Sciences: Sport, Exercise and Health zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Human Movement Sciences: Sport, Exercise and Health wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Human Movement Sciences: Sport, Exercise and Health-gerelateerde opleidingen.

Master Human Movement Sciences: Sport, Exercise and Health

De universitaire masterstudie Human Movement Sciences: Sport, Exercise and Health is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het menselijk bewegen. Je leert bewegingsproblemen oplossen. Bewegingswetenschappelijke kennis wordt onder meer toegepast op revalidatie, sport, ergonomie en fysiotherapie. Daarbij gaat het om kennis en onderzoeksmethoden die afkomstig zijn uit bijvoorbeeld de bewegingswetenschappen, natuurwetenschappen, medische biologie, gedragswetenschappen en sociale wetenschappen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 119
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 119.000

Master Human Movement Sciences: Sport, Exercise and Health opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Human Movement Sciences: Sport, Exercise and Health opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Human Movement Sciences: Sport, Exercise and Health-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud