Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Health Sciences

WO Health Sciences

Binnen de studie Health Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Health Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Health Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Health Sciences

De postinitiële masterstudie Health Science leidt je op tot specialist op het terrein van gezondheidszorg, volksgezondheid en (ziekte)preventie. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met leefstijl en hart- en vaatziekten, diabetes mellitus, andere (chronische) ziekten, een inentingsprogramma tegen kinkhoest en een actieplan voor als SARS in Nederland uitbreekt. Je wordt voorbereid op onderzoeks- en beleidsmatige functies op hoger niveau. Je leert een kritische houding aan te nemen en wetenschappelijke resultaten te genereren, te interpreteren en toe te passen.

Soort opleiding: Master

Master Health Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Health Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Health Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen