Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Health Sciences (research)

WO Health Sciences (research)

Binnen de studie Health Sciences (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Health Sciences (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Health Sciences (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Health Sciences (research)

De universitaire masterstudie Health Sciences (research) is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Deze tweejarige onderzoeksmaster bereidt je voor op een loopbaan als wetenschappelijk onderzoeker. Je kunt kiezen uit de volgende profielen: klinische epidemiologie, health technology assessment of sociale wetenschappen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 15
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 15.000
Studenten aantal: 64

Master Health Sciences (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Health Sciences (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Health Sciences (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud