Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Health Professions Education

WO Health Professions Education

Binnen de studie Health Professions Education zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Health Professions Education wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Health Professions Education-gerelateerde opleidingen.

Master Health Professions Education

De postinitiële masterstudie Health Professions Education is gericht op het vergroten van de onderwijsvaardigheden van professionals in de gezondheidszorg. Je leert onderwijsplannen te ontwerpen en implementeren voor gezondheidszorgprofessionals en je kunt wetenschappelijk onderbouwd advies en hulp bieden aan leraren, studiecommissies of het management van onderwijsinstellingen.

Soort opleiding: Master

Master Health Professions Education opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Health Professions Education opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Health Professions Education-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud