Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Health Informatics

WO Health Informatics

Binnen de studie Health Informatics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Health Informatics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Health Informatics-gerelateerde opleidingen.

Master Health Informatics

De universitaire masterstudie Health Informatics leidt op om met biomedische gegevens, informatie en kennis met behulp van ICT waarmee problemen in de zorg kunnen worden opgelost.

Soort opleiding: Master

Master Health Informatics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Health Informatics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Health Informatics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud