Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Health Food Innovation Management

WO Health Food Innovation Management

Binnen de studie Health Food Innovation Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Health Food Innovation Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Health Food Innovation Management-gerelateerde opleidingen.

Master Health Food Innovation Management

De universitaire masterstudie Health Food Innovation Management is gericht op het proces van innovatie in de voedings- en drankindustrie, met een focus op het verbeteren van de gezondheid en het gezonde eetgedrag van de consument. Door middel van een multidisciplinaire aanpak zul je zelfstandig innovatie en ondernemerschap kunnen ontwikkelen en implementeren op alle niveaus van de voedsel- en drankindustrie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 32
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 32.000
Studenten aantal: 75

Master Health Food Innovation Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Health Food Innovation Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Health Food Innovation Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud