Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Health Education and Promotion

WO Health Education and Promotion

Binnen de studie Health Education and Promotion zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Health Education and Promotion wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Health Education and Promotion-gerelateerde opleidingen.

Master Health Education and Promotion

De universitaire masterstudie Health Education and Promotion richt zich op de ontwikkeling en evaluatie van gezondheidsinterventies op zowel gedrags- als milieugebied. De studie combineert elementen van psychologie, communicatie, epidemiologie, medische biologie, sociologie, politicologie en management om mensen aan een gezondere levensstijl te helpen. Hierbij zijn gezondheidseducatie, gezonde beleidsvorming en het creëren van een ondersteunende omgeving belangrijke thema's.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 49
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 49.000

Master Health Education and Promotion opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Health Education and Promotion opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Health Education and Promotion-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud