Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Health Economics, Policy and Law

WO Health Economics, Policy and Law

Binnen de studie Health Economics, Policy and Law zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Health Economics, Policy and Law wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Health Economics, Policy and Law-gerelateerde opleidingen.

Master Health Economics, Policy and Law

De universitaire masterstudie Health Economics, Policy and Law is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op actuele ontwikkelingen in de internationale gezondheidszorg.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 191
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 191.000

Master Health Economics, Policy and Law opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Health Economics, Policy and Law opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Health Economics, Policy and Law-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud