Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Global Health (research)

WO Global Health (research)

Binnen de studie Global Health (research) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Global Health (research) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Global Health (research)-gerelateerde opleidingen.

Master Global Health (research)

De universitaire masterstudie Global Health (research) richt zich op vraagstukken rondom globalisatie en gezondheid. Dit houdt in dat je je bezighoudt met het vakgebied waarin wordt gezocht hoe de algemene gezondheid verbeterd kan worden en hoe een gelijke gezondheidszorg bereikt kan worden. Je verkrijgt de laatste inzichten in dit vakgebied, je leert om onderzoek te doen over de grenzen van je eigen discipline heen en interventies te ontwerpen en uit te zetten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 39
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 39.000
Studenten aantal: 84

Master Global Health (research) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Global Health (research) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Global Health (research)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen