Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Global Executive OneMBA

WO Global Executive OneMBA

Binnen de studie Global Executive OneMBA zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Global Executive OneMBA wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Global Executive OneMBA-gerelateerde opleidingen.

Master Global Executive OneMBA

De postinitiële masterstudie (wo) Global Executive OneMBA wordt in samenwerkingsverband van 5 universiteiten gegeven en is gericht op de groeiende internationalisering in het bedrijfsleven. Je leert de consequenties van internationaal zakendoen te overzien en te integreren in alle bedrijfsonderdelen. Je koppelt bedrijfseconomische analyses en inzichten aan internationale vraagstukken.

Soort opleiding: Master

Master Global Executive OneMBA opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Global Executive OneMBA opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Global Executive OneMBA-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud