Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Global Business & Sustainability

WO Global Business & Sustainability

Binnen de studie Global Business & Sustainability zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Global Business & Sustainability wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Global Business & Sustainability-gerelateerde opleidingen.

Master Global Business & Sustainability

De universitaire masterstudie Global Business & Stakeholder Management is gericht op de maatschappelijke dimensie van de bedrijfsvoering. Inzicht in de maatschappelijke dimensie van het bedrijfsleven is meer dan ooit belangrijk voor bedrijven die internationaal werken in de publieke, private en non-profit domeinen. Je leert hoe bedrijven een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving en verkent het maatschappelijk verantwoord ondernemen, goed burgerschap en het belang van verantwoordelijk gedrag.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 152
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 152.000

Master Global Business & Sustainability opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Global Business & Sustainability opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Global Business & Sustainability-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud