Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Gezondheidswetenschappen

WO Gezondheidswetenschappen

Binnen de studie Gezondheidswetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Gezondheidswetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Gezondheidswetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Gezondheidswetenschappen

De universitaire bachelorstudie Gezondheidswetenschappen is gericht op de studie van gezondheid, gezondheidsproblemen en de gezondheidszorg. Door organisatiekundige, economische, sociaal-medische en juridische vakken doe je kennis op van de organisatie van de gezondheidszorg. Je staat uitvoerig stil bij het beleid en management in de gezondheidszorg.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 804
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 202.000
Studenten aantal: 2489

Bachelor Gezondheidswetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Gezondheidswetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Gezondheidswetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam
Universiteit Twente
Maastricht University
Vrije Universiteit Amsterdam

Master Gezondheidswetenschappen

Soort opleiding: Master

Master Gezondheidswetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Gezondheidswetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Gezondheidswetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Open Universiteit

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud