Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Gezondheid en Maatschappij

WO Gezondheid en Maatschappij

Binnen de studie Gezondheid en Maatschappij zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Gezondheid en Maatschappij wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Gezondheid en Maatschappij-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Gezondheid en Maatschappij

De universitaire bachelorstudie Gezondheid en Maatschappij is gericht op de studie van gezondheid, gezondheidsproblemen en de gezondheidszorg. Door biologisch, medisch, psychologisch en sociaal gerichte vakken doe je kennis op van de gezonde mens en van de factoren die de (volks)gezondheid bedreigen of bevorderen. De centrale vraag in deze studie is hoe men de gezondheid van mensen kan verbeteren door betere communicatie, management en beïnvloeding van de leefomgeving.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 42
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 42.000
Studenten aantal: 155

Bachelor Gezondheid en Maatschappij opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Gezondheid en Maatschappij opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Gezondheid en Maatschappij-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud