Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Geomatics

WO Geomatics

Binnen de studie Geomatics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Geomatics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Geomatics-gerelateerde opleidingen.

Master Geomatics

De universitaire masterstudie Geomatics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het 3D inwinnen, verwerken en gebruiken van geografische informatie. De rol die geo-informatiekunde speelt bij het oplossen van ruimtelijke vraagstukken staat centraal. Je leert over fotogrammetrische technieken en complexe ruimtelijke analyses met GIS technologie.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 57
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 57.000
Studenten aantal: 107

Master Geomatics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Geomatics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Geomatics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Technische Universiteit Delft

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud