Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Geoinformation Science and Earth Observation (MSc)

WO Geoinformation Science and Earth Observation (MSc)

Binnen de studie Geoinformation Science and Earth Observation (MSc) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Geoinformation Science and Earth Observation (MSc) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Geoinformation Science and Earth Observation (MSc)-gerelateerde opleidingen.

Master Geoinformation Science and Earth Observation (MSc)

De postinitiële masterstudie (wo) Geoinformation Science and Earth Observation is gericht op professionals die academische kennis missen in hun huidige of toekomstige werk. Tijdens de studie verkrijg je kennis over Geographic Information Systems, Earth Observation en de relatie met de aarde en met de gebruiker van die programma's. Daarnaast leer je academische vaardigheden zoals een kritische houding, het leren van wetenschappelijk onderzoek doen en het presenteren van onderzoek. Je sluit de studie af met je eigen onderzoek.

Soort opleiding: Master

Master Geoinformation Science and Earth Observation (MSc) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Geoinformation Science and Earth Observation (MSc) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Geoinformation Science and Earth Observation (MSc)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud