Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Geographical Information Sciences

WO Geographical Information Sciences

Binnen de studie Geographical Information Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Geographical Information Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Geographical Information Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Geographical Information Sciences

De postinitiële masterstudie (wo) Geographical Information Science is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op geografische informatie systemen (GIS), één van de snelst groeiende gebieden van informatie technologie en wordt gezien als een essentieel werktuig in diverse gebieden van het (staats)bestuur en het bedrijfsleven. De studie wordt gegeven in samenwerking met UNIGIS, een netwerk van universiteiten die samenwerken in het ontwerpen en leveren van afstandsonderwijs in GIS.

Soort opleiding: Master

Master Geographical Information Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Geographical Information Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Geographical Information Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud