Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Forest and Nature Conservation

WO Forest and Nature Conservation

Binnen de studie Forest and Nature Conservation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Forest and Nature Conservation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Forest and Nature Conservation-gerelateerde opleidingen.

Master Forest and Nature Conservation

De universitaire masterstudie Forest and Nature Conservation is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het beheer van bossen en natuurterreinen in Nederland en in het buitenland. Beheren houdt in dat men de ecologische processen in een natuurgebied beschermt, zonder daarbij de andere vormen van landgebruik over het hoofd te zien. Tijdens de studie bestudeer je ook de maatschappelijke context van bos en natuur: de dynamiek tussen mensen en organisaties. Je kunt kiezen voor ecologisch onderzoek, verantwoord beheer of beleid en bestuur.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 112
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 112.000
Studenten aantal: 434

Master Forest and Nature Conservation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Forest and Nature Conservation opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Forest and Nature Conservation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud