Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Food Quality Management

WO Food Quality Management

Binnen de studie Food Quality Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Food Quality Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Food Quality Management-gerelateerde opleidingen.

Master Food Quality Management

De universitaire masterstudie Food Quality Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. Binnen de studie integreer je technologische en bedrijfskundige kennis om vraagstukken op het gebied van kwaliteit van voedsel en andere bederfelijke producten (zoals planten en bloemen) te kunnen beantwoorden. Je volgt vakken op het gebied van (voedsel)kwaliteit, bedrijfskunde en technologie (dier, plant of levensmiddelentechnologie). Na de studie kun je aan de slag als kwaliteitsdeskundige die zowel het productieproces als de voedselketen kan overzien.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 34
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 34.000
Studenten aantal: 117

Master Food Quality Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Food Quality Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Food Quality Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud