Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Financial Economics

WO Financial Economics

Binnen de studie Financial Economics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Financial Economics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Financial Economics-gerelateerde opleidingen.

Master Financial Economics

De universitaire masterstudie Financial Economics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op een combinatie van de gebieden Finance, Monetary Economics en Econometrics. Tijdens de studie ligt het accent op de analyse en het prijsgedrag op financiële markten in verhouding tot de macro-economische ontwikkelingen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 31
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 31.000

Master Financial Economics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Financial Economics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Financial Economics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Maastricht University

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud