Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Finance

WO Finance

Binnen de studie Finance zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Finance wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Finance-gerelateerde opleidingen.

Master Finance

De universitaire masterstudie Finance is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het financieel management van bedrijven. Je verdiept je in financiële markten en financiële producten.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 860
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 215.750

Master Finance opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Finance opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Finance-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam
Tilburg University
Rijksuniversiteit Groningen
Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud