Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Farmaceutische Wetenschappen

WO Farmaceutische Wetenschappen

Binnen de studie Farmaceutische Wetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Farmaceutische Wetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Farmaceutische Wetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Farmaceutische Wetenschappen

De universitaire bachelorstudie Farmaceutische Wetenschappen beweegt zich op het grensvlak van de biologie, scheikunde en geneeskunde en is gericht op de ontwikkeling, werking en productie van geneesmiddelen. Je leert zelfstandig te onderzoeken wat een chemische stof (een geneesmiddel) doet in een levend organisme (een zieke patiënt).

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 157
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 157.000
Studenten aantal: 322

Bachelor Farmaceutische Wetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Farmaceutische Wetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Farmaceutische Wetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud