Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Executive Master of Real Estate

WO Executive Master of Real Estate

Binnen de studie Executive Master of Real Estate zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Executive Master of Real Estate wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Executive Master of Real Estate-gerelateerde opleidingen.

Master Executive Master of Real Estate

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master of Real Estate is een multidisciplinair studiesprogramma waarin de laatste wetenschappelijke inzichten toe te passen zijn op je dagelijkse praktijk als vastgoedprofessional. Je ontwikkelt je capaciteiten op het gebied van financiële analyse, onderzoek, communicatie en leiderschap.

Soort opleiding: Master

Master Executive Master of Real Estate opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Executive Master of Real Estate opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Executive Master of Real Estate-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

TIAS School for Business and Society
TIAS School for Business and Society

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud