Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Executive Master of Marketing

WO Executive Master of Marketing

Binnen de studie Executive Master of Marketing zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Executive Master of Marketing wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Executive Master of Marketing-gerelateerde opleidingen.

Master Executive Master of Marketing

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master of Marketing is gericht op marketingprofessionals die beter het hoofd willen leren bieden aan nieuwe vragen en uitdagingen bij hun commerciële activiteiten. Met de Executive Master of Marketing geef je een onderscheidend en winstgevend marketingbeleid vorm, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten. Door het brede perspectief van de studie kun je anticiperen op innovatie en nieuwe ontwikkelingen. Je legt verbindingen tussen de vragen uit de markt en de marketingstrategie en -doelstellingen van je organisatie.

Soort opleiding: Master

Master Executive Master of Marketing opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Executive Master of Marketing opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Executive Master of Marketing-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

TIAS School for Business and Society

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud