Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Executive Master of Information Management

WO Executive Master of Information Management

Binnen de studie Executive Master of Information Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Executive Master of Information Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Executive Master of Information Management-gerelateerde opleidingen.

Master Executive Master of Information Management

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master of Information Management Outstanding is de basis voor loopbaanontwikkeling: het leert je te begrijpen, te vertalen en te implementeren in de behoeften van het bedrijfsleven voor een competitieve IT-strategie die de nieuwste ideeën en oplossingen weerspiegelt.

Soort opleiding: Master

Master Executive Master of Information Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Executive Master of Information Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Executive Master of Information Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

TIAS School for Business and Society

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud