Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Executive Master of Business Valuation

WO Executive Master of Business Valuation

Binnen de studie Executive Master of Business Valuation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Executive Master of Business Valuation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Executive Master of Business Valuation-gerelateerde opleidingen.

Master Executive Master of Business Valuation

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master of Business Valuation is gericht op de waardebepaling van ondernemingen. Tijdens de studie leer je de nieuwste theorieën die aangevuld worden met cases uit de beroepspraktijk. Bovendien leer je hoe je de theorie kan toepassen in je eigen praktijk.

Soort opleiding: Master

Master Executive Master of Business Valuation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Executive Master of Business Valuation opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Executive Master of Business Valuation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

TIAS School for Business and Society
TIAS School for Business and Society

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen