Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Executive Master of Accountancy

WO Executive Master of Accountancy

Binnen de studie Executive Master of Accountancy zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Executive Master of Accountancy wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Executive Master of Accountancy-gerelateerde opleidingen.

Master Executive Master of Accountancy

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master of Accountancy is het theoretische deel van de studie tot registeraccountant. Omdat je tegelijk werkt en studeert breng je de theorie in de praktijk of neem je praktijkvoorbeelden mee naar de colleges. Bovendien leer je van de praktijkervaringen van docenten en andere studenten.

Soort opleiding: Master

Master Executive Master of Accountancy opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Executive Master of Accountancy opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Executive Master of Accountancy-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud