Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Executive Master in Finance

WO Executive Master in Finance

Binnen de studie Executive Master in Finance zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Executive Master in Finance wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Executive Master in Finance-gerelateerde opleidingen.

Master Executive Master in Finance

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master in Finance is gericht op ondernemingsstrategie geïntegreerd met financiële analyse. Je leert om een breder zakelijk inzicht te ontwikkelen tegelijk met de nieuwste kennis op finaniceel gebied. Op deze manier krijg je meer handvatten om belangrijke financiële beslissingen te kunnen maken. De studie bereidt voor op een financiële topfunctie, algemene managementfunctie in een financiële instelling of een carrière in consulting.

Soort opleiding: Master

Master Executive Master in Finance opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Executive Master in Finance opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Executive Master in Finance-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

TIAS School for Business and Society
TIAS School for Business and Society

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud