Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Executive Master in Business Administration

WO Executive Master in Business Administration

Binnen de studie Executive Master in Business Administration zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Executive Master in Business Administration wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Executive Master in Business Administration-gerelateerde opleidingen.

Master Executive Master in Business Administration

De postinitiële masterstudie (wo) Executive Master of Business Administration is gericht op leiderschap en innovatie ten behoeve van duurzame ontwikkeling. Tijdens de studie doe je kennis op over financieel-, personeels-, organisatie- en strategisch management. Daarnaast werk je aan je eigen professionele vaardigheden en leer je over wetenschappelijk onderzoek.

Soort opleiding: Master

Master Executive Master in Business Administration opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Executive Master in Business Administration opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Executive Master in Business Administration-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

TSM Business School
TSM Business School

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud