Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO European MSc in Occupational Therapy

WO European MSc in Occupational Therapy

Binnen de studie European MSc in Occupational Therapy zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in European MSc in Occupational Therapy wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de European MSc in Occupational Therapy-gerelateerde opleidingen.

Master European MSc in Occupational Therapy

De universitaire masterstudie European Master of Science in Occupational Therapy is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is op Europa gericht en inspireert om vanuit een intercultureel standpunt naar ergotherapie te kijken. Je zult de mogelijkheid hebben om onderzoek te ontwikkelen en uitvoeren. Je leert om je analytische en klinische redeneringsvaardigheden te ontwikkelen en onderzoeksuitslagen toepassen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 22
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 22.000
Studenten aantal: 64

Master European MSc in Occupational Therapy opleidingen

Lijkt het jou interessant om een European MSc in Occupational Therapy opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle European MSc in Occupational Therapy-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud