Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Epidemiologie

WO Epidemiologie

Binnen de studie Epidemiologie zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Epidemiologie wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Epidemiologie-gerelateerde opleidingen.

Master Epidemiologie

De postinitiële masterstudie (wo) Epidemiologie richt zich op professionals en onderzoekers (waaronder promovendi), die werken in de gezondheidszorg in de ruimste zin van het woord (preventie, curatie, revalidatie, beleid en management). Na het met goed gevolg afronden van de studie wordt de graad Master of Science toegekend.

Soort opleiding: Master

Master Epidemiologie opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Epidemiologie opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Epidemiologie-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Gezondheid

Binnen de studiesector wo Gezondheid, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen