Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Environmental Science

WO Environmental Science

Binnen de studie Environmental Science zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Environmental Science wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Environmental Science-gerelateerde opleidingen.

Master Environmental Science

De postinitiële masterstudie (wo) Environmental Science is gericht op het verhogen van de kennis noodzakelijk voor het behoud en het behoedzaam gebruiken van natuurlijke hulpbronnen in het belang van de samenleving. Je ontwikkelt de capaciteiten om wetenschappelijk en technisch onderzoek uit te voeren naar milieukwesties. Daarnaast leer je milieusystemen en -problemen te analyseren, voorstellen te doen voor duurzame oplossingen van milieuproblemen en bij te dragen aan het ontwikkelen van beleid en strategie voor milieuplanning.

Soort opleiding: Master

Master Environmental Science opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Environmental Science opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Environmental Science-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

IHE Delft Institute for Water Education

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen