Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Environment and Society Studies

WO Environment and Society Studies

Binnen de studie Environment and Society Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Environment and Society Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Environment and Society Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Environment and Society Studies

De universitaire masterstudie Milieu-Maatschappijwetenschappen is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op milieugedrag en -beleid. Je wordt voorbereid op wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen en oorzaken van problemen van milieu en natuur, en op basis hiervan, het analyseren en ontwerpen van creatieve interventies ten behoeve van oplossingen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 39
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 39.000

Master Environment and Society Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Environment and Society Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Environment and Society Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Radboud Universiteit

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud