Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Environment and Resource Management

WO Environment and Resource Management

Binnen de studie Environment and Resource Management zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Environment and Resource Management wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Environment and Resource Management-gerelateerde opleidingen.

Master Environment and Resource Management

De universitaire masterstudie Environment and Resource Management is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de sociaal-economische gevolgen van klimaatveranderingen en milieuproblemen, maar bijvoorbeeld ook op de omgang met (schaarse) goederen, ruimte en energiebronnen. Daarnaast verdiep je je in bestuurlijke en juridische onderwerpen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 148
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 148.000

Master Environment and Resource Management opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Environment and Resource Management opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Environment and Resource Management-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud