Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Entrepreneurship (joint degree)

WO Entrepreneurship (joint degree)

Binnen de studie Entrepreneurship (joint degree) zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Entrepreneurship (joint degree) wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Entrepreneurship (joint degree)-gerelateerde opleidingen.

Master Entrepreneurship (joint degree)

De wo masterstudie Entrepreneurship is een joint degree tussen de VU en de UvA. De studie biedt een academische kijk op ondernemen. Hierbij wordt aandacht besteed aan nieuwe commerciële initiatieven, ondernemerschap binnen organisaties en initiatieven die sociale problemen proberen op te lossen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: hoog
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 94
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 94.000

Master Entrepreneurship (joint degree) opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Entrepreneurship (joint degree) opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Entrepreneurship (joint degree)-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud