Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Entrepreneurship and Business Innovation

WO Entrepreneurship and Business Innovation

Binnen de studie Entrepreneurship and Business Innovation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Entrepreneurship and Business Innovation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Entrepreneurship and Business Innovation-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Entrepreneurship and Business Innovation

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 232
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 232.000
Studenten aantal: 606

Bachelor Entrepreneurship and Business Innovation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Entrepreneurship and Business Innovation opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Entrepreneurship and Business Innovation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud