Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Energy and Environmental Sciences

WO Energy and Environmental Sciences

Binnen de studie Energy and Environmental Sciences zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Energy and Environmental Sciences wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Energy and Environmental Sciences-gerelateerde opleidingen.

Master Energy and Environmental Sciences

De universitaire masterstudie Energy and Environmental Sciences is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van energie, materialen, landgebruik en gedrag. Je zoekt duurzame toekomstige mogelijkheden waarbij je rekening houdt met technische aspecten en milieuaspecten, maar ook met kosten, haalbaarheid, wetgeving en gedrag. Daarnaast kun je je richten op de studie van broeikasgassen, de wereldkoolstofcyclus en klimaatverandering. Met hulp van geavanceerde isotoopmetingen meet en onderzoek je hoe de atmosfeer en het klimaat in elkaar zitten en welke veranderingen daarbinnen plaatsvinden.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg hoog
Eerstejaars aantal: 39
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 39.000
Studenten aantal: 112

Master Energy and Environmental Sciences opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Energy and Environmental Sciences opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Energy and Environmental Sciences-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud