Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Educational Science and Technology

WO Educational Science and Technology

Binnen de studie Educational Science and Technology zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Educational Science and Technology wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Educational Science and Technology-gerelateerde opleidingen.

Master Educational Science and Technology

De universitaire masterstudie Educational Science and Technology is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het leren ontwerpen van beleid op het gebied van de onderwijs- en studieskunde. Hoe kun je de vorming en scholing van volwassenen in arbeidsorganisaties stimuleren, begeleiden en ontwerpen? Hoe zou je dit bijvoorbeeld kunnen ondersteunen met nieuwe media? Hoe ontwerp je onderwijs en trainingen? En hoe evalueer en ontwerp je toetssystemen hiervoor? Dit zijn voorbeelden van vragen die tijdens deze studie centraal staan.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 19
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 19.000

Master Educational Science and Technology opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Educational Science and Technology opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Educational Science and Technology-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Twente

Wo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector wo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud