Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen

WO Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen

Binnen de studie Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen-gerelateerde opleidingen.

Master Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen

Met de wo-master Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen verdiep je je bètakennis en leer je hoe je die kennis kunt overbrengen. Je combineert een vakinhoudelijke master met het behalen van je eerstegraads lesbevoegdheid in een van de bètavakken. De master bereidt je voor op een loopbaan in het onderwijs of in de communicatie over natuurwetenschappen. Je leert je passie voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde, informatica of ontwerpen creatief in te zetten voor leerlingen, scholen en de maatschappij.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: goed
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: erg laag
Conjuctuur gevoeligheid: erg laag
Eerstejaars aantal: 105
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 26.250
Studenten aantal: 334

Master Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Educatie en Communicatie in de Bètawetenschappen-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht
Technische Universiteit Delft
Universiteit Twente
Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Onderwijs en Opvoeding

Binnen de studiesector wo Onderwijs en Opvoeding, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud