Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Economie en Beleid

WO Economie en Beleid

Binnen de studie Economie en Beleid zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Economie en Beleid wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Economie en Beleid-gerelateerde opleidingen.

Bachelor Economie en Beleid

De universitaire bachelorstudie Economie en Beleid is gericht op de combinatie van economische kennis met inzicht uit beleids- en toegepaste natuurwetenschappen. Deze studie biedt je, naast een volwaardige economische studie, beleidsmatige kennis aan uit de interessegebieden voedselvoorziening, energie & milieu, ruimte en natuur. Je wordt opgeleid tot toegepast economisch expert. Door het brede karakter van deze studie kun je communiceren met wetenschappers en beleidmakers uit zeer verschillende disciplines. Hierdoor fungeer je vaak als bruggenbouwer die partijen bij elkaar brengt om samen oplossingen te zoeken voor bijvoorbeeld het wereldvoedselvraagstuk of de opwarming van de aarde.

Soort opleiding: Bachelor
Eerstejaars aantal: 40
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 40.000
Studenten aantal: 155

Bachelor Economie en Beleid opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Economie en Beleid opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Economie en Beleid-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Bachelors pagina!

Wageningen University & Research

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud