Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Economics of Competition and Regulation

WO Economics of Competition and Regulation

Binnen de studie Economics of Competition and Regulation zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Economics of Competition and Regulation wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Economics of Competition and Regulation-gerelateerde opleidingen.

Master Economics of Competition and Regulation

De universitaire masterstudie Economics and Law is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de verbinding van economische en juridische theorie. De combinatie van beide vakgebieden komt bijvoorbeeld van pas wanneer twee multinationals willen fuseren. Ook de privatiserings- en dereguleringsgolf van de afgelopen twintig jaar heeft de nodige vragen opgeworpen op het kruispunt van economie en recht.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 10
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 10.000

Master Economics of Competition and Regulation opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Economics of Competition and Regulation opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Economics of Competition and Regulation-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit Utrecht

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen