Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Econometrics

WO Econometrics

Binnen de studie Econometrics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Econometrics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Econometrics-gerelateerde opleidingen.

Master Econometrics

De universitaire masterstudie Econometrics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op wetenschap en onderzoek. De basis van de studie wordt gevormd door wiskunde en statistiek. Door deze exacte vakken krijg je meer inzicht in economische processen en kunnen de toepassingsmogelijkheden van economische kennis worden vergroot. Je formuleert een economisch probleem op een wiskundige manier, met als doel een krachtige en zuivere analyse.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 65
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 65.000

Master Econometrics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Econometrics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Econometrics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Universiteit van Amsterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud