Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies

WO Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies

Binnen de studie Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies-gerelateerde opleidingen.

Master Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies

De universitaire masterstudie Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de toepassing van wiskundige en statistische kennis op economische vraagstukken. Je kunt kiezen uit drie trajecten. Actuarial studies is gericht op onderwerpen die verband houden met verzekeren. Operations research houdt je bezig met wiskundige modellen en het oplossen van beslissingsproblemen. Bij Econometrics pas je wiskundige en statistische kennis toe op economische vraagstukken.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 39
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 39.000

Master Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Econometrics, Operations Research and Actuarial Studies-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud