Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Econometrics and Operations Research

WO Econometrics and Operations Research

Binnen de studie Econometrics and Operations Research zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Econometrics and Operations Research wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Econometrics and Operations Research-gerelateerde opleidingen.

Master Econometrics and Operations Research

De universitaire masterstudie Econometrics and Operations Research is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de toepassing van wiskundige en statistische kennis op economische vraagstukken. Bij Econometrics pas je wiskundige en statistische kennis toe op economische vraagstukken. Operations research houdt je bezig met wiskundige modellen en het oplossen van beslissingsproblemen.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 231
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 116.000

Master Econometrics and Operations Research opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Econometrics and Operations Research opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Econometrics and Operations Research-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam
Maastricht University

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Naar de inhoud springen