Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Econometrics and Mathematical Economics

WO Econometrics and Mathematical Economics

Binnen de studie Econometrics and Mathematical Economics zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Econometrics and Mathematical Economics wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Econometrics and Mathematical Economics-gerelateerde opleidingen.

Master Econometrics and Mathematical Economics

De universitaire masterstudie Econometrics and Mathematical Economics is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op het verrichten van kwantitatieve analyses en het oplossen van problemen waarmee overheidsinstellingen en bedrijven worden geconfronteerd. Economie speelt hierbij een grote rol.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 28
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 28.000

Master Econometrics and Mathematical Economics opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Econometrics and Mathematical Economics opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Econometrics and Mathematical Economics-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Tilburg University

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud