Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Econometrics and Management Science

WO Econometrics and Management Science

Binnen de studie Econometrics and Management Science zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Econometrics and Management Science wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Econometrics and Management Science-gerelateerde opleidingen.

Master Econometrics and Management Science

De universitaire masterstudie Econometrics and Management Science is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op kwantitatieve analyses van problemen bij overheidsinstellingen en bedrijven.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: redelijk
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: gemiddeld
Eerstejaars aantal: 267
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 267.000

Master Econometrics and Management Science opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Econometrics and Management Science opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Econometrics and Management Science-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Wo-studies binnen Economie en Bedrijf

Binnen de studiesector wo Economie en Bedrijf, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud