Studiegids » wo » wo opleidingen » wo » WO Ecology and Evolution

WO Ecology and Evolution

Binnen de studie Ecology and Evolution zijn vele opleidingsmogelijkheden te vinden. Maar voordat je een opleiding gaat kiezen, wil je eerst natuurlijk weten of je dit in voltijd of deeltijd gaat doen. En of je een associate degree, bachelor of master in Ecology and Evolution wil gaan volgen.

Om meer duidelijkheid te maken wat jouw opties zijn, hebben we hieronder het complete overzicht geplaatst, inclusief de zoekmachines voor de Ecology and Evolution-gerelateerde opleidingen.

Master Ecology and Evolution

De universitaire masterstudie Ecology and Evolution is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De studie is gericht op de studie van processen van planten, dieren en systemen. Ecologische kennis is van groot belang om inzicht te krijgen in biodiversiteit, maar ook om de gevolgen van milieuvervuiling en het broeikaseffect te beperken.

Soort opleiding: Master
Prognose arbeidsmarkt: matig
Uitwijkmogelijkheden beroepsgroep: gemiddeld
Conjuctuur gevoeligheid: hoog
Eerstejaars aantal: 56
Eerstejaars per vestiging gemiddeld: 28.000
Studenten aantal: 154

Master Ecology and Evolution opleidingen

Lijkt het jou interessant om een Ecology and Evolution opleiding te gaan volgen op WO-niveau? Gebruik dan onze handige zoekmachine met daarin alle Ecology and Evolution-gerelateerde opleidingen! Of gebruik het filter op onze Wo Masters pagina!

Vrije Universiteit Amsterdam
Rijksuniversiteit Groningen

Wo-studies binnen Aarde en Milieu

Binnen de studiesector wo Aarde en Milieu, vallen een aantal studierichtingen. Klik op één van de studierichtingen om de wo-opleidingen en hogescholen te zien die hier binnen vallen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om te reageren


Deze pagina is het laatst bewerkt op 6 juli 2023 om 20:21.

Bronnen: geen

Ga naar de inhoud